Wat zijn de verschillen tussen rhinoplastie en plastische chirurgie?

neuscorrectie

Niet-chirurgische neuscorrectie werkt meestal door gebruik te maken van een grote verscheidenheid aan injecteerbare vulmiddelen om volume toe te voegen aan specifieke delen van uw neus. Omdat de neus zon belangrijk onderdeel is van de esthetiek van het gezicht, kunnen zelfs de kleinste veranderingen een wereld van verschil maken in uw uiterlijk. Sommige vullers maken uw neus groter, terwijl andere uw neus juist kleiner doen lijken. Als u op zoek bent naar een niet-chirurgische optie om uw neusafwijkingen te corrigeren, dan is het gebruik van vullerinjecties een optie die kan helpen om uw uiterlijk te verbeteren.

U moet weten dat er ook natuurlijke manieren zijn waarop u de neuscorrectie kunt bereiken die u nodig hebt. Hoewel de meeste mensen zullen kiezen voor een neuscorrectie vanwege de esthetisch verantwoorde resultaten die deze oplevert, wilt u soms niet kiezen voor de meer drastische maatregelen. Als u op zoek bent naar een niet-chirurgische neuscorrectie, maar u wilt niet kiezen voor een neuscorrectie omdat u zich zorgen maakt over plastische chirurgie, dan moet u eens kijken naar natuurlijke methoden die u kunnen helpen om de neuscorrectie te krijgen waarnaar u op zoek bent. Enkele van deze natuurlijke technieken zijn:

Er is niets mis met het gebruik van een van deze methoden, maar als u zich er echt niet prettig bij voelt, kunt u zich misschien beter houden aan de traditionele methoden van neuscorrectie. Hoewel u na de revalidatieperiode nog steeds een chirurgische neuscorrectie moet ondergaan, krijgt u niet te maken met de postoperatieve problemen waarmee u bij een traditionele methode wel te maken krijgt. De revalidatieperiode is bedoeld om u de gelegenheid te geven te genezen en uw neus weer in vorm te krijgen. Na de genezing kunt u er niets meer aan doen, maar u kunt nog wel enkele dingen aan uw neus doen, zoals er ter bescherming een kapje overheen doen. U moet alleen verwachten resultaten te zien van een traditionele neusoperatie als u echt bereid bent om te gaan met de lange termijn effecten ervan.


Wat zijn de verschillen tussen rhinoplastie en plastische chirurgie?