Wat u moet weten over neuscorrectieprocedures

Niet-chirurgische neuscorrectie werkt meestal met verschillende synthetische vulmiddelen om bepaalde delen van uw neus te vergroten. Aangezien de neus zon belangrijke rol speelt in de schoonheid van het gezicht, kunnen zelfs kleine veranderingen een wereld van verschil maken in uw uiterlijk. Helaas is het niet altijd mogelijk om vast te stellen door welke factoren u problemen met uw neus hebt, maar er zijn wel enkele dingen die u kunt doen om het probleem op te lossen. In dit artikel bespreken we neusafwijkingen die mogelijk pijn kunnen veroorzaken, en methoden die je kunt gebruiken om het probleem te corrigeren.

neuscorrectie

De meeste mensen die problemen met hun neus hebben, nemen uiteindelijk hun toevlucht tot een of meer soorten neuscorrectie-operaties. De neuscorrectie, in de volksmond ook wel esthetische neuscorrectie genoemd, is een van de meest voorkomende ingrepen die vandaag de dag worden uitgevoerd. Het gaat om het verwijderen van één of meerdere te dikke of te dunne haren. Hoewel een neuscorrectie niet noodzakelijkerwijs de ideale oplossing is voor de meeste neusproblemen, kan het een haalbare optie zijn als alle andere methoden zijn geprobeerd en hebben gefaald.

Sommige patiënten hebben moeite om zich aan te passen aan het uiterlijk dat ze krijgen na een neuscorrectie, omdat het resultaat er vaak onnatuurlijk uit kan zien. Als bijvoorbeeld de bult in de neus na de ingreep te opvallend wordt, kan een patiënt geneigd zijn om deze gewoon weg te laten halen. Om dit probleem op te lossen, hebben chirurgen echter verschillende manieren ontwikkeld om de neusbultjes esthetisch te corrigeren. Vaak wordt bij deze correcties vet ingespoten in de overtollige zone, die dan een nieuwe vorm krijgt en vervolgens kan genezen. Een andere oplossing voor dit type neusprobleem is het creëren van een esthetische curve door het verwijderen van de punt van de neus, wat resulteert in een verbeterd totaalbeeld


Wat u moet weten over neuscorrectieprocedures