Verbeter uw oogopslag met niet-chirurgische cosmetische ingrepen

ogen

De ogen spelen een belangrijke rol in iemands uiterlijk en persoonlijkheid. Als je ogen er niet goed uitzien, ziet je persoonlijkheid er ook dof uit. Mensen met een slecht gezichtsvermogen kunnen gemakkelijk verkeerd begrepen worden. Ogen kunnen klein, donker of vervormd van vorm zijn, maar ze spelen een belangrijke rol als het om schoonheid gaat.

Ogen: verbeterd uiterlijk, betere functie Ptosiscorrectie, oogcorrectie, verbetering van de esthetiek, verbetering van de gezichtsuitstraling, al deze zaken zijn gekoppeld aan specifieke neuscorrecties. Als u deze onregelmatige aandoening hebt, kunt u een veel duidelijker gedefinieerde neusvorm krijgen als u een neuscorrectie ondergaat die de ongevormde neus laat zien. U kunt uw uiterlijk ook verbeteren door u te ontdoen van de hangende oogleden. Deze cosmetische reden wordt vaak in verband gebracht met een te lage correctie van de neus. Een laagliggende neus kan resulteren in te opvallende ogen en dit moet worden gecorrigeerd met een cosmetische neuscorrectie. Veel patiënten komen bij mij klagen over ontsierende ogen en dit is de reden waarom ik in 1998 met mijn praktijk ben begonnen.

Ogen: verbeterd uiterlijk, neuscorrectie cosmetisch, verbeteren gelaatstrekken, verbeterd uiterlijk, al deze cosmetische redenen kunnen in verband worden gebracht met specifieke gelaatstrekken. Als uw gezicht bepaalde unieke kenmerken heeft, zoals een diepgetrokken kin, brede wangen, een groot voorhoofd, een lange neus, een haakneusbrug, te grote lippen, een vooruitstekende tong, onderontwikkelde jukbeenderen, dunne bovenlippen, een onderontwikkelde kin, enzovoort, dan kan een neuscorrectie veel van deze problemen verhelpen. Veel patiënten komen bij mij klagen over lelijke neuskenmerken en mijn neuscorrecties helpen bij het verbeteren van het esthetische uiterlijk van hun neus. Ik vervorm ook de neusgaten en verhoog de sterkte en het volume van de neusgaten om het volume en de vorm van de neusbeenderen te verbeteren en dit verbetert ook het uitzicht van de ogen.


Verbeter uw oogopslag met niet-chirurgische cosmetische ingrepen