De verschillende opties voor neuscorrectie

Rhinoplastie, ook wel neuscorrectie genoemd, is in feite een cosmetische plastische chirurgiemethode voor het veranderen en reconstrueren van de neus. Er zijn in principe twee soorten neuscorrecties die tegenwoordig worden toegepast: reconstructieve en esthetische chirurgie. Reconstructieve plastische chirurgie verandert het basisuiterlijk van uw neus, terwijl esthetische chirurgie dimensie, vorm en de contouren van uw neus toevoegt om hem esthetisch aantrekkelijk te maken. Rhinoplastie kan bij iedereen worden uitgevoerd: of uw neus nu lang, kort, stomp, haakvormig, Romeins, spadevormig of een andere vorm heeft. Zelfs mensen zonder huidproblemen en zonder voorgeschiedenis van neusaandoeningen kunnen een neuscorrectie ondergaan. De enige uitzondering zou zijn als er een chronische vervorming van uw neusbeenderen is, die alleen kan worden gecorrigeerd door middel van esthetische operaties.

neuscorrectie

Een populaire neuscorrectie methode is het gebruik van dermale vullers. Dermale vullers kunnen worden gebruikt om de oneffenheden in de neus te verminderen, rimpels glad te strijken en kleine gebieden op te vullen. Deze vullers werken door een valse neus te vormen, die dan bovenop uw natuurlijke neus wordt gecementeerd. Door eenvoudigweg Botox of andere chemische stoffen te gebruiken, kunnen dermale vullers u een jeugdige uitstraling geven zonder een operatie te ondergaan. In feite kunnen dermale vullers u betere resultaten geven dan welke neuscorrectie-operatie dan ook, zoals een neuscorrectie.

Met alle keuzes voor neuscorrectie die tegenwoordig beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn om te beslissen wat het beste voor u is. U moet echter deze eenvoudige tips in gedachten houden, zodat u de beste cosmetische plastische chirurgie voor uw gezicht kunt kiezen. Uw uiterlijk is uw eerste prioriteit en u moet hier vóór alles voor zorgen. Als u alle traditionele methoden van neuscorrectie zoals laserchirurgie en dermale vullers hebt geprobeerd, maar ze hebben u niet de gewenste resultaten gegeven, is het misschien tijd voor u om na te denken over een meer geavanceerde chirurgische procedure.


De verschillende opties voor neuscorrectie