De basisprincipes van neuscorrectie

Niet-chirurgische neuscorrectie werkt meestal met behulp van verschillende injecteerbare vulmiddelen om bepaalde delen van uw neus te verbeteren. Omdat de neus zon belangrijke factor is in de esthetiek van het gezicht, kan zelfs een kleine verandering al een groot verschil maken voor uw uiterlijk. Hoewel een neuscorrectie meestal wordt uitgevoerd bij volwassenen, wordt ze ook steeds populairder bij jongere mensen. De neus kan te groot, te kort of zelfs scheef zijn. Er kunnen fillers onder de huid worden geïnjecteerd om de neus groter te maken, recht te trekken of op een andere manier te herverdelen. Cosmetisch chirurgen kunnen deze ingrepen tegenwoordig thuis uitvoeren in plaats van in een kliniek.

Als u een neuscorrectie wilt laten uitvoeren maar geen zin hebt in een grote operatie, zijn er andere opties. Een niet-chirurgische neuscorrectie kan u toch helpen er op uw best uit te zien. Naast het gebruik van injecteerbare vulmiddelen kunnen chirurgen ook ringen, strips en andere vormen van correctie gebruiken. In feite is plastische chirurgie niet de enige optie voor wie zijn neus wil verbeteren - er zijn diverse andere procedures voor u beschikbaar.

Als u bijvoorbeeld een chronische stompe neus hebt, maar toch een gematigde correctie wilt, kunt u kiezen voor Inferieur neuskraakbeen. Dit is in wezen een revisie van uw huidige neuscorrectie, maar er worden geen injecties toegediend. Bij dit type cosmetische ingreep zal de chirurg synthetische materialen gebruiken om voor u een nieuwe neus te creëren. In het algemeen is dit type plastische chirurgie niet zo gebruikelijk als de neuscorrectie, en daarom is het misschien niet bij u bekend. Als u echter een neuscorrectie overweegt, maar niet zeker weet wat u kunt verwachten, is het maken van een afspraak met een chirurg een goede manier om informatie te krijgen over de procedure en uw opties.


De basisprincipes van neuscorrectie