Corrigeer uw neuscorrectie zonder operatie

neuscorrectie

Non-chirurgische neuscorrectie werkt in principe door gebruik te maken van verschillende synthetische vulmiddelen om het volume van specifieke delen van uw neus te corrigeren. Omdat de neus zon centrale plaats inneemt in de algehele esthetiek van het gezicht, kunnen zelfs kleine aanpassingen een grote impact hebben op hoe u eruit ziet. Als u, zoals de meeste mensen, geen operatie wilt ondergaan, is het verstandig om een niet-chirurgische neuscorrectie uit te proberen voordat u een neuscorrectie ondergaat. Dankzij de vooruitgang die is geboekt op het gebied van synthetische vulmiddelen, kunnen deze worden gebruikt om vrijwel elke vorm van misvorming van het gezicht te corrigeren. De niet-chirurgische opties voor neuscorrectie maken meestal gebruik van verschillende synthetische materialen zoals hyaluronzuur of Botox om een jeugdiger uiterlijk te verkrijgen, of calciumcarbonaat voor een correctie die het gerimpelde uiterlijk verbetert. Deze opties kunnen u ook een meer corrigerend uiterlijk geven als de oorzaak van uw probleem een verstopping van de neus is.

Als u geen chirurgische ingreep wilt ondergaan, kan een niet-chirurgische neuscorrectie uw beste optie zijn. Dit type aanpak is minder ingrijpend en vereist geen verdoving. In dit geval zal een arts een plaatselijke verdoving gebruiken om het gebied te verdoven en vervolgens een mengsel van vulmiddelen in specifieke gebieden injecteren om de nodige correctie aan te brengen. Populaire vullers die in deze gevallen worden gebruikt zijn polymethylmethacrylaat of MBMA en kunnen ook antirimpel eigenschappen hebben. De soorten producten die kunnen worden gebruikt, zijn afhankelijk van het specifieke probleem, maar veel klinieken gebruiken een combinatie van siliciumdioxide, polymethylmethacrylaat en Botox. Afhankelijk van welke van deze materialen wordt gekozen, kan het resultaat variëren van een strakker uiterlijk tot meer elasticiteit.

Een andere manier om het uiterlijk van uw neus te corrigeren zonder de hulp van chirurgie, is door te kiezen uit de vele goedgekeurde huidvullers. Deze zijn gemaakt van alle natuurlijke ingrediënten en zijn ontworpen om bij elke patiënt te worden toegepast. Ze zijn een betaalbare manier om een volledig nieuwe neus te krijgen en er zijn veel van deze producten beschikbaar om uit te kiezen. Als u een neuscorrectie overweegt, neem dan contact op met een van uw lokale klinieken om te bespreken welke van deze producten het beste voor u zou kunnen zijn.


Corrigeer uw neuscorrectie zonder operatie