Alles over neuscorrectie

neuscorrectie

Niet-chirurgische neuscorrectie werkt in principe door gebruik te maken van verschillende synthetische vulmiddelen om het weefselvolume op specifieke plaatsen van uw neus te vergroten. Aangezien de neus zon belangrijk kenmerk is voor de esthetiek van het gezicht, kan zelfs een kleine verandering een groot verschil maken in hoe u eruit ziet. Als u bijvoorbeeld een neuspiercing wilt laten zetten, moet de huid naar voren worden verplaatst om de piercing te kunnen plaatsen en moet er rekening worden gehouden met rimpels die kunnen ontstaan. De beste manier om dit alles te vermijden is een niet-chirurgische neuscorrectie. Bij dit type ingreep zijn geen incisies nodig en de genezing duurt lang.

Er zijn drie soorten niet-chirurgische neuscorrectie die u kunt laten uitvoeren om uw volume te vergroten en uw wallen te verkleinen: microgolf, TENS en Vistabelle. Microgolf ziet eruit als een machinegeweer dat geluidsgolven afschiet die elk individueel haarzakje doen trillen, waardoor de neusgaten groter lijken. TENS is vergelijkbaar, maar in plaats van het vullen van de luchtruimten, zendt het kleine elektrische impulsen door de huid die de zenuwen in de voering van de neus sneller laten vuren, waardoor de neusgaten groter lijken. Vistabelle, ten slotte, lijkt veel op een klein pistooltje dat licht en schaduw wegschiet en de neusvleugels groter doet lijken dan normaal.

Zoals u ziet, zijn alle drie deze ingrepen niet-chirurgisch en kunnen ze thuis worden uitgevoerd zonder dat verdoving of infectie nodig is. Uw arts zal echter wel een aantal tests willen uitvoeren om er zeker van te zijn dat u niet allergisch bent voor het vulmateriaal of dat u geen onderliggende neusaandoening hebt die deze procedure negatief zou kunnen beïnvloeden. Zodra hij dit heeft vastgesteld, kan hij beginnen met een van deze procedures. Zorg ervoor dat u van de gelegenheid gebruik maakt, zodat u weer helemaal uzelf kunt zijn.


Alles over neuscorrectie